15
dec.
08

Topul gadgeturilor tehnologice pentru cei putred de bogaţi

Devii ridicol de bogat, eşti extrem de geek, şi vrei să arunci banii pe gadgeturi sclipitoare. Ghid de shopping extravagant şi top high end.

Nu e vorba despre telefoane incrustate cu diamante şi nici despre USG-uri placate cu aur. Sunt tehnologii care îşi merită fiecare ban din contul tău gras. “PC World” le face un inventariu în plină criză financiară.

1.Kaleidescape home entertainment system

La un preţ ce sare de 10.000 de dolari, acest sistem, odată instalat în locuinţă, te va scăpa de toată bătaia de cap pe care ţi-o dau DVD-urile, fie ele zgâriate sau pierdute pe sub pat. Stochezi pur şi simplu discurile pe serverele Kaleidescape din casă şi dai apoi drumul filmelor în oricare dintre încăperi graţie playerului cu care e dotat sistemul.

Pentru banii ăia ai putea să-ţi angajezi un sclav care să-ţi schimbe DVD-urile în funcţie de toate damblalele tale, dar cei care ţi-ar recomanda aşa ceva sunt nişte săraci, aşa că ignoră-i, este sfatul “PC World”.

2. Hardcore Reactor Extreme Desktop PC rezolvă, în schimbul a 10.000 de dolari, o bătaie de cap eternă a celor care vor să care peste tot cu ei calculatorul personal. Inclusiv în cadă. Componentele acestei maşinării sunt scăldate de un lichid de răcire care duce la o absorbire a căldurii de zece ori mai rapidă decât o face aerul.

3. Motorola Aura te învaţă că nu e musai să dai un milion de euro pentru un telefon mobil tras în diamante şi rubine. Cu 2.000 de dolari scoşi din buzunar pentru un Motorola Aura ai parte de un ecran rotund, primul de acest gen de pe piaţă, alcătuit din 16 milioane de culori şi 300 dpi. Tastatura este din aluminiu, iar ecranul este acoperit cu o lentilă din cristal de safir de 62 de carate.

4. Tesla Roadster este a treia opţiune pentru cei care credeau că maşinile sunt doar de două feluri: cele politic corecte faţă de mediu, dar care se târăsc ca melcu’ până la destinaţie sau cele care ard combustibil cât vezi cu ochii. 100% electrică, ajunge de la 0 la 60 km/h în patru secunde şi are o autonomie de aproape 400 de kilometri. Prezentată pentru prima dată publicului în 2006, producţia de serie pentru Tesla Roadster a început în martie anul acesta.

5. Moller M400 Skycar. O maşină zburătoare care decolează şi aterizează pe verticală, cu care eviţi traficul şi serviciile de securitate naţionale. Ce-şi poate dori mai mult o persoană care nu mai ştie ce să facă cu banii? Moller M400 Skycar poate zbura cu 579 km/oră pe o distanţă de 1.207 km. Vehiculul cu patru locuri a fost realizat astfel încât oricine din maşină să-l poată pilota. Până în 2012 vom avea parte de un prototip complet funcţional.

6. Laptopul Voodoo Envy 133 răspunde cel mai bine în momentul de faţă celor care vor să dea sume bune pentru un notebook care să nu însemne pur şi simplu diamante incrustate pentru un Ego Diamond de 350.000 de dolari. Cu doar 3.600 de dolari, HP are ceva care e infinit mai rentabil. Voodoo Envy 133 are un ecran de 13,3 inch, care este iluminat cu LED-uri. Îl fac la fel de redutabil grosimea de doar 1,79 cm, carcasa din fibră de carbon şi greutatea de 1,53 kg.

7. Plasma de 103 inch Panasonic Pro 103 în valoare de 70.000 de dolari e în stare să-ţi taie orice elan de preamărire atunci când eşti un tip al naibii de bogat. Pentru că o diagonală de 103 inch e egală cu a avea eroi de film la rezoluţie mai bună decât tine însuţi. Un metru pe doi metri de pixeli în care să se reunească un prim-plan cu un Daniel Craig în rol de James Bond te va face să te simţi mai puţin arogant.

8. O călătorie în spaţiu cu Virgin Galactic e bună când te-ai săturat de trufe, fântâni de şampanie, de conturi de administrat în Insulele Cayman sau de orice interes pentru fluctuaţiile bursei. Richard Bronson a pus la bătaie contra sumei de 200.000 de dolari pe cap de bogătaş zboruri de trei ore şi jumătate în spaţiul suborbital.

9. Criogenizarea e un răspuns bun pe care îl poţi da celor care nutresc speranţa că nu ai cum să te îngropi cu bogăţia atunci când îţi vine sorocul. Te ajută Cryonics Society of America contra sumei de 160.000 de dolari. În momentul “deanimării”, corpul îţi este îngheţat şi umplut cu un fel de antigel. Eşti apoi pus într-o capsulă izolată şi ţinut rece cu nitrogen lichid. Asta până când doctorii se prind cum te pot vindeca.

*cotidianul


0 Responses to “Topul gadgeturilor tehnologice pentru cei putred de bogaţi”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Blog Stats

  • 325.016 hits

Arhive

Top click-uri

  • Niciunul

Adormirea Maicii Domnului Arhiepiscopul Constantinopolului [ TRINITAS TV ] Arhiepiscopul Mirelor Lichiei Biserica Buna Vestire Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ce-i de făcut când soţii nu se mai înţeleg? cel intai chemat cinstit de musulmani Cred Crucea ... Cunoașterea lui Dumnezeu Căsătoria Doamne DUMNEZEU episcopul Antiohiei [ TRINITAS TV ] episcopul Gortinei [ TRINITAS TV ] Episcopul Nicomidiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Prusiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Romei [ TRINITAS TV ] Episcopul Sevastiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Tomisului [ TRINITAS TV ] Episcopul Trimitundei Familia Familia creştină Focsani fraților! făcătorul de minuni (Dezlegare la peşte) făcătorul de minuni [ TRINITAS TV ] Hristoase Hristos Icoana Iertarea Iisus Hristos Inaltarea Domnului Inaltarea Sfintei Cruci - zi de post Intampinarea Domnului Izvorul Tamaduirii Izvorâtorul de mir Mitropolitul Moldovei [ TRINITAS TV ] Mitropolitul Țării Românești [ TRINITAS TV ] Mântuirea Nasterea Maicii Domnului Noi oamenii omule Ortodoxia Patriarhul Constantinopolului [ TRINITAS TV ] Piata Unirii Pocainta Postul Postul Adormirii Maicii Domnului Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel Predica la duminica dinaintea Inaltarii Sfintei Cruci Preot Tudor Marin Rugăciunea Rugăciune către Maica Domnului Saptamana Alba Sf. Ioan Botezatorul Sfantul Ierarh Nicolae Sfantul Pantelimon Sfintii 40 de Mucenici Sfintii Petru si Pavel Sfinţenia Sfânta Cruce Sfântul Mare Mucenic Dimitrie smerenia Triodul Urmarea lui Hristos Îngerii “Maica Domnului “Miluiește-mă „Femeie „Iartă-mă „Părinte

%d blogeri au apreciat: