16
ian.
09

LG Electronics lansează “Life’s good when it’s green”

În Statele Unite ale Americii, iniţiativa LG “Life’s good when it’s green” cuprinde de la produse unice care reduc consumul de energie până la programe naţionale de reciclare şi programe de relaţionare cu consumatorii.

LG Electronics, unul dintre cei mai mari producători de electrice şi electrocasnice la nivel mondial, lansează campania “Life’s good when it’s green” prin intermediul căreia urmăreşte educarea publicului şi promovarea produselor ecologice, potrivit unui comunicat al companiei.

Reprezentanţii companiei au spus că obiectivul LG este acela de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră cu 150 de kilotone pe an până în 2020. În ceea ce priveşte produsele, LG intenţionează să reducă emisiile de gaze cu efect de seră apărute în timpul vieţii produselor sale cu 30 megatone până în 2020.

Câteva dintre măsurile LG pentru protecţia mediului înconjurător:

Energy Star 3.0

Gama de televizoare HD pentru 2009 a fost special concepută pentru a primi certificarea Energy Star 3.0 şi are încorporate funcţii de reducere a consumului de energie.

Prin Energy Star se măsoară pentru prima dată consumul real de energie. Ca participant în programul de voluntariat Energy Star, gama de televizoare HD LG pentru 2009 este cu 30% mai eficientă decât modelele necertificate.

Programul de reciclare LG

LG a încheiat un parteneriat cu Waste Management Inc. pentru colectarea, transportarea şi reciclarea produselor electronice în cadrul programului naţional de colectare din SUA, iniţiat de LG. Programul de reciclare LG oferă consumatorilor o modalitate avantajoasă şi facilă pentru reciclarea produselor electronice pe care nu le mai doresc, care au ajuns în ultimul stadiu al ciclului de viaţă sau care nu mai sunt funcţionale, prin aducerea acestora la un centru de management al deşeurilor, disponibil în 50 de state americane.

LG Skychareger

În cadrul CES, Skycharger-ul LG a demonstrat o modalitate rapidă şi sigură de încărcare a bateriei telefoanelor mobile, care foloseşte alte metode decât sursele de energie tradiţionale.

Această staţie de încărcare a telefoanelor mobile utilizează energia eoliană şi cea solară. Cu o putere energetică maximă de 1 Kw, Skycharger-ul LG poate reîncărca până la 104 telefoane mobile pe oră şi stochează în baterie orice energie nefolosită. Staţia oferă un panou de informare care afişează un raport meteorologic funcţional, dar şi informaţii referitoare la energia generată şi consumată în interiorul staţiei. Skycharger-ul LG a fost lansat în cadrul CES 2009 ca fiind primul încărcător din gama sa existent în SUA.

Electrocasnice care reduc consumul de energie

De la maşini de spălat rufe pe bază de abur, congelatoare şi până la maşini de spălat vase, produsele electrocasnice cu consum economic de energie au fost prezentate în cadrul CES 2009. Cea mai recentă inovaţie a LG, maşina de spălat rufe pe bază de abur cu capacitate mare de încărcare este printre cele mai eficiente maşini cu un consum minim de apă şi energie existente în acest moment. Maşinile pe bază de abur sunt cu 110% mai eficiente decât standardul minim impus prin lege, economisind mai mult de 8.000 de galoni de apă în fiecare an comparativ maşinile tradiţionale, fără certificare Energy Star.

*cotidianul


0 Responses to “LG Electronics lansează “Life’s good when it’s green””  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Blog Stats

  • 322.331 hits
ianuarie 2009
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhive

Top click-uri

  • Niciunul

Adormirea Maicii Domnului Arhiepiscopul Constantinopolului [ TRINITAS TV ] Arhiepiscopul Mirelor Lichiei Biserica Buna Vestire Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ce-i de făcut când soţii nu se mai înţeleg? cel intai chemat ce să fac?” cinstit de musulmani Cred Crucea ... Cunoașterea lui Dumnezeu Căsătoria Doamne DUMNEZEU episcopul Antiohiei [ TRINITAS TV ] episcopul Gortinei [ TRINITAS TV ] Episcopul Nicomidiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Prusiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Romei [ TRINITAS TV ] Episcopul Tomisului [ TRINITAS TV ] Episcopul Trimitundei Familia Familia creştină Focsani fraților! făcătorul de minuni (Dezlegare la peşte) făcătorul de minuni [ TRINITAS TV ] Hristoase Hristos Icoana Iertarea Iisus Hristos Inaltarea Domnului Inaltarea Sfintei Cruci - zi de post Intampinarea Domnului Izvorul Tamaduirii Izvorâtorul de mir Mitropolitul Moldovei [ TRINITAS TV ] Mitropolitul Țării Românești [ TRINITAS TV ] Mântuirea Nasterea Maicii Domnului Noi oamenii omule Ortodoxia Patriarhul Constantinopolului [ TRINITAS TV ] Piata Unirii Pocainta Postul Postul Adormirii Maicii Domnului Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel Predica la duminica dinaintea Inaltarii Sfintei Cruci Preot Tudor Marin Rugăciunea Rugăciune către Maica Domnului răbdare Saptamana Alba Sf. Ioan Botezatorul Sfantul Ierarh Nicolae Sfantul Pantelimon Sfintii 40 de Mucenici Sfintii Petru si Pavel Sfinţenia Sfânta Cruce Sfântul Mare Mucenic Dimitrie smerenia Triodul Urmarea lui Hristos “Maica Domnului “Miluiește-mă „Femeie „Iartă-mă „Părinte

%d blogeri au apreciat: