05
iul.
10

Ei sunt cei mai bogaţi miniştri…iar ei au cea mai mică avere

Gabriel OpreaVechi sau abia intraţi in prim-planul politicii romaneşti, o parte din miniştrii Guvernului Boc au strans averi colosale. In declaraţiile de avere publicate pe site-urile ministerelor se află multe vile, maşini de lux, sume consistente în conturi, acţiuni la companii profitabile, dar şi colecţii de artă şi bijuterii.

1. Gabriel Oprea deţine şase vile şi trei terenuri

Ministrul apărării, Gabriel Oprea, se poate lăuda cu şase imobile, trei terenuri de peste 1.000 mp în Bucureşti şi în Ilfov, bijuterii, obiecte de artă şi bunuri în valoare de 60.000 de euro, dar şi conturi de aproape 500.000 de euro.Sebastian Vlădescu

2. Sebastian Vlădescu şi-a cumpărat o pendulă de 50.000 de euro

Ministrul finanţelor, Sebastian Vlădescu, are cinci imobile în Capitală, două motociclete şi două maşini. Ministrul deţine tablouri, arme de vânătoare şi obiecte de 120.000 de euro. Cea mai scumpă piesă e o pendulă de 50.000 de euro. În bancă are peste 170.000 de euro.

Adriean Videanu3. Adriean Videanu are în conturi şi în acţiuni 300.000 de euro

Ministrul economiei, Adriean Videanu, e stăpân peste trei case şi două terenuri. Bijuteriile şi alte obiecte sunt evaluate la peste 200.000 de euro, iar conturile şi acţiunile pe care le deţine depăşesc 300.000 de euro.

Miniştrii cu cea mai mică avereGabriel Sandu

1. Gabriel Sandu spune că trăieşte doar din leafă

Ministrul comunicaţiilor, Gabriel Sandu, susţine că singura sa sursă de venit este salariul de ministru, încasând anul trecut de la minister 77.560 de lei. Demnitarul nu are nici case, nici maşini.

Kelemen Hunor2. Kelemen Hunor a avut şi salariu de la partid

Ministrul culturii, Kelemen Hunor, scria în declaraţia de avere din ianuarie 2010 că veniturile lui au fost formate doar din indemnizaţia de deputat, de 72.949 de lei, şi din salariul de la UDMR, de 67.026 de lei.

3. Emil Boc trebuie să plătească la o maşină luată în leasingEmil Boc

Premierul Boc e printre cei mai săraci din cabinet. El deţine un apartament şi o maşină Peugeot din 2007, pentru care mai are de plătit la leasing încă 8.452 de euro. Are în bancă suma de 72.000 de euro.

Năstase a câştigat 300.000 de lei vânzând ouă şi ţuică

Deputatul PSD Adrian Năstase a câştigat anul trecut peste 300.000 de lei din vânzarea ţuicii şi a ouălor de la ferma pe care o deţine în localitatea prahoveană Cornu, arată politicianul în declaraţia sa de avere. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor are la Cornu peste 200 de găini, o livadă de pruni şi de meri, dar şi curci sau raţe.

Tăriceanu şi-a completat conturile cu 1.800.000 de euro

Fostul premier, liberalul Călin Popescu Tăriceanu, şi-a completat, anul trecut, conturile cu încă 1.800.000 de euro. Mai mult, în declaraţia de avere, politicianul scrie că în 2009 şi-a achiziţionat trei noi apartamente în Capitală, o maşină de colecţie marca Lancia şi o motocicletă Triumph.


0 Responses to “Ei sunt cei mai bogaţi miniştri…iar ei au cea mai mică avere”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Blog Stats

  • 322.334 hits

Arhive

Top click-uri

  • Niciunul

Adormirea Maicii Domnului Arhiepiscopul Constantinopolului [ TRINITAS TV ] Arhiepiscopul Mirelor Lichiei Biserica Buna Vestire Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ce-i de făcut când soţii nu se mai înţeleg? cel intai chemat ce să fac?” cinstit de musulmani Cred Crucea ... Cunoașterea lui Dumnezeu Căsătoria Doamne DUMNEZEU episcopul Antiohiei [ TRINITAS TV ] episcopul Gortinei [ TRINITAS TV ] Episcopul Nicomidiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Prusiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Romei [ TRINITAS TV ] Episcopul Tomisului [ TRINITAS TV ] Episcopul Trimitundei Familia Familia creştină Focsani fraților! făcătorul de minuni (Dezlegare la peşte) făcătorul de minuni [ TRINITAS TV ] Hristoase Hristos Icoana Iertarea Iisus Hristos Inaltarea Domnului Inaltarea Sfintei Cruci - zi de post Intampinarea Domnului Izvorul Tamaduirii Izvorâtorul de mir Mitropolitul Moldovei [ TRINITAS TV ] Mitropolitul Țării Românești [ TRINITAS TV ] Mântuirea Nasterea Maicii Domnului Noi oamenii omule Ortodoxia Patriarhul Constantinopolului [ TRINITAS TV ] Piata Unirii Pocainta Postul Postul Adormirii Maicii Domnului Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel Predica la duminica dinaintea Inaltarii Sfintei Cruci Preot Tudor Marin Rugăciunea Rugăciune către Maica Domnului răbdare Saptamana Alba Sf. Ioan Botezatorul Sfantul Ierarh Nicolae Sfantul Pantelimon Sfintii 40 de Mucenici Sfintii Petru si Pavel Sfinţenia Sfânta Cruce Sfântul Mare Mucenic Dimitrie smerenia Triodul Urmarea lui Hristos “Maica Domnului “Miluiește-mă „Femeie „Iartă-mă „Părinte

%d blogeri au apreciat: