03
aug.
10

Defectele bărbaţilor într-o relaţie în funcţie de zodie

Într-o relaţie, pe măsură ce trece timpul, descoperim noi şi noi defecte ale celui pe care cândva îl consideram perfect. În funcţie de zodie, bărbaţii au anumite defecte…

… pe care tinzi să le descoperi târziu într-o relaţie, atunci când eşti deja implicată sentimental.

Aşadar, dacă te-ai ars de prea multe ori, află care sunt defectele bărbaţilor într-o relaţie, pentru a ştii la ce să te aştepţi, măcar din punctul de vedere al zodiilor.

Berbec… dictatorul


Berbecul vrea să ştie la ce oră îl suni, unde faceţi concediul, când vă căsătoriţi… În principiu, urăşte nesiguranţa unei relaţii şi face orice ca să o evite. De aceea, uneori foloseşte tactici cam exagerate pentru a te controla. Nu ţi-o recunoaşte în faţă şi dă vina pe tine, că eşti iresponsabilă sau neorganizată, pentru că nu îi dai răspunsurile pe care el le aşteaptă. Devine egoist dacă se simte ignorat. Încă un lucru de luat în seamă, îţi oferă o şansă, iar apoi pleacă, fără să mai ştii de unde să îl iei.

Dacă iubeşti deja un Berbec, fă gesturi mici şi dese care să îl asigure că ai intenţii curate.

Taur… orgoliosul


Nu, tu nu o să ai dreptate niciodată cu un Taur lângă tine. Acest nativ are un orgoliu ieşit din comun şi duce o ceartă până în pânzele albe sau până zici şi faci ca el. Taurului îi este greu să înţeleagă că şi tu eşti o persoană cu propriile opinii. Va încerca să te schimbe, să te modeleze după cum crede el că trebuie să fii. Încă un lucru de luat în seamă la Taur, pe lângă încăpăţânare, este tradiţionalismul. Îl tot auzi zicând „Aşa se face, aşa se cuvine” şi te întrebi oare când se va relaxa Taurul.

Dacă iubeşti deja un Taur, înarmează-te cu răbdare şi afecţiune. Doar aşa te poţi face înţeleasă.

Gemeni… nestatornicul


Azi e, mâine nu, viitorul este incert lângă un Geamăn, pentru că acest nativ este mereu în căutarea distracţiei, cu sau fără tine. Ceea ce înseamnă că ai nevoie de resurse bogate pentru a-l ţine interesat de tine. Se plictiseşte repede, moment în care nu prea mai dă semne de viaţă. În relaţia cu un Geamăn trăieşti nesiguranţa de la începutul unei relaţii chiar şi după mai mult timp. Te trezeşti reproşându-i că este distant şi că îi cerşeşti atenţia, lucru care nu îţi face cinste deloc. Şi mai grav este că atunci când îi faci reproşuri, nu reuşeşti decât să îl plictiseşti şi mai mult.

Dacă iubeşti deja un Geamăn, nu îl aduci pe calea cea bună, decât dacă i-o plăteşti cu aceeaşi monedă şi te joci cu el.

Rac… paranoicul

„Mă iubeşti?”, te întreabă Racul. E drăguţ o dată, de două ori, dar nu în permanenţă. Bărbatul Rac are nevoie să primească în mod constant afecţiune pentru a nu deveni suspicios, agasant şi chiar deosebit de gelos. N-ai voie să ai o zi în care te-ai trezit cu faţa la cearşaf sau alte tipuri de probleme, căci totul are cumva legătură cu ce simţi tu pentru el. Te va întreba ce ai, iar dacă îi spui că nu e nimic, nu faci decât să îi ridici şi mai multe întrebări. S-ar putea să creadă inclusiv că nu îl iubeşti pentru că eşti distantă cu el. Crede că orice problemă ai avea, iubirea pentru el trebuie să îţi dea non stop o stare de bună dispoziţie. În plus, trebuie ştiut că într-o relaţie, Racul este mai degrabă pesimist, deşi are o viziune idilică asupra iubirii.

Dacă iubeşti deja un Rac, arată-i-o din plin!

Leu… egocentristul

Eu, eu, eu… la un moment dat te întrebi dacă Leul are o relaţie cu tine sau cu el însuşi. Cum este Leul într-o relaţie? Genul de bărbat care te face să te întrebi cât de mult te-a implicat şi pe tine în viaţa lui. Te lasă cu senzaţia că eşti pe dinafară din simplul motiv că e plin de sine. În general, Leul este prea ocupat cu propria persoană, aşa că nici nu-i de mirare că te simţi ignorată. Începe să se poarte ca un copil răzgâiat, dacă alegi să nu îi acorzi nici tu lui atenţie, moment în care te copleşte cu gesturi frumoase, până te prinde din nou în vraja lui… după care redevine ignorant. Are anumite momente de snobism, în care vrea să te ducă în cel mai scump restaurant, decât să organizaţi o cină romantică la voi acasă.

Dacă iubeşti deja un Leu, consolează la ideea că uneori pici pe locul 2.

Fecioară… criticul

Parcă nu-i convine nimic bărbatului Fecioară! Te ia la bani mărunţi şi nu ştii cum să-i intri în graţii. Dacă te justifici, o faci degeaba, căci bărbatul Fecioară îţi dă de înţeles că el ştie exact în ce constă perfecţiunea, iar tu nu-i ajungi nici la degetul mic. La un moment dat te face să te întrebi de ce stă cu tine. Îi pui această întrebare, iar el îţi dă de înţeles că vede potenţialul din tine. În relaţia cu o femeie, bărbatul Fecioară crede că mereu e loc de mai bine, aşa că rareori se bucură de prezent alături de tine. Caută să te upgradeze în permanenţă, pentru că îi este teamă să se implice sentimental într-o relaţie cu cineva care i-a înşelat aşteptările.

Dacă iubeşti deja o Fecioară, spune-i că vrei să te accepte aşa cum eşti şi lasă-l pe el să decidă ce anume îşi doreşte.

Balanţă… victima

Zice şi face ca tine, ceea ce te face să te întrebi dacă acest bărbat are pic de personalitate. Vei descoperi că are o personalitate, dramatică chiar, atunci când începe să îţi scoată ochii cu câte lucruri a făcut el pentru tine. Te va exaspera modul în care se transformă din erou, capabil de fapte măreţe, în victimă, care se simte persecutată de tine. Bărbatul Balanţă este un idealist şi este greu să îi satisfaci obsesia pentru armonie. Vede neînţelegerile şi contrazicerile ca pe nişte tragedii. De aceea, evită să zică ce îl deranjează, lucru care îl face să refuleze cu reproşuri de acum o mie de ani, pentru care nu mai ai cum să te justifici. Aşa îşi conservă el poziţia de victimă.

Dacă iubeşti deja o Balanţă, caută să o tratezi cu corectitudine, ca să ajungeţi la un consens.

Scorpion… şeful

Nu ştii niciodată în ce ape te scalzi cu un Scorpion. De obicei, ceea ce zice nu este şi ceea ce face. Motivul? Dacă simte că este previzibil în relaţie consideră că a intrat sub papucul tău, lucru care îl sperie teribil. Scorpionul vrea să te domine, motiv pentru care foloseşte tehnici fine de manipulare, cum ar fi să facă „una caldă, alta rece”. Aşa se asigură că te ţine lângă el, fără să lase prea mult de la el. La capitolul comunicare, preferă ca nimeni să nu îl cunoască cu adevărat şi vei simţi din plin acest lucru, atunci când îţi dai seama că el ştie totul despre tine, iar tu nimic despre el. Nu îi place să primească indicaţii, aşa că uneori nu te vei simţi inclusă în viaţa lui.

Dacă iubeşti deja un Scorpion, păstrează-ţi stâpânirea de sine, căci doar o femeie puternică îl poate domoli.

Săgetător… schimbătorul

De obicei nu prea reuşeşti să ţii un Săgetător lângă tine suficient timp încât să îi descoperi defectele, pentru că are impulsul de a fugi atunci când relaţia trece de faza iniţială în care sunteţi încă sub efectul fluturaşilor în stomac. Săgetătorul este genul de bărbat care te sună în ultima clipă pentru a stabili o întâlnire sau cel care anulează planurile în ultima secundă. Îi place să aibă această libertate de a fi spontan şi de a se răzgândi pe ultima sută de metri. Un alt defect al Săgetătorului este impulsivitatea cu care comunică. Aruncă cu vorbe pe care ajunge să le regrete apoi. Are un temperament vulcanic şi tinde să se enerveze repede.

Dacă iubeşti deja un Săgetător, nu îi da ultimatumuri, căci slabe sunt şansele să te aleagă pe tine, nu pentru că nu eşti tu varianta cea bună, ci pentru că fuge de constrângeri.


0 Responses to “Defectele bărbaţilor într-o relaţie în funcţie de zodie”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Blog Stats

  • 322.334 hits

Arhive

Top click-uri

  • Niciunul

Adormirea Maicii Domnului Arhiepiscopul Constantinopolului [ TRINITAS TV ] Arhiepiscopul Mirelor Lichiei Biserica Buna Vestire Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ce-i de făcut când soţii nu se mai înţeleg? cel intai chemat ce să fac?” cinstit de musulmani Cred Crucea ... Cunoașterea lui Dumnezeu Căsătoria Doamne DUMNEZEU episcopul Antiohiei [ TRINITAS TV ] episcopul Gortinei [ TRINITAS TV ] Episcopul Nicomidiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Prusiei [ TRINITAS TV ] Episcopul Romei [ TRINITAS TV ] Episcopul Tomisului [ TRINITAS TV ] Episcopul Trimitundei Familia Familia creştină Focsani fraților! făcătorul de minuni (Dezlegare la peşte) făcătorul de minuni [ TRINITAS TV ] Hristoase Hristos Icoana Iertarea Iisus Hristos Inaltarea Domnului Inaltarea Sfintei Cruci - zi de post Intampinarea Domnului Izvorul Tamaduirii Izvorâtorul de mir Mitropolitul Moldovei [ TRINITAS TV ] Mitropolitul Țării Românești [ TRINITAS TV ] Mântuirea Nasterea Maicii Domnului Noi oamenii omule Ortodoxia Patriarhul Constantinopolului [ TRINITAS TV ] Piata Unirii Pocainta Postul Postul Adormirii Maicii Domnului Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel Predica la duminica dinaintea Inaltarii Sfintei Cruci Preot Tudor Marin Rugăciunea Rugăciune către Maica Domnului răbdare Saptamana Alba Sf. Ioan Botezatorul Sfantul Ierarh Nicolae Sfantul Pantelimon Sfintii 40 de Mucenici Sfintii Petru si Pavel Sfinţenia Sfânta Cruce Sfântul Mare Mucenic Dimitrie smerenia Triodul Urmarea lui Hristos “Maica Domnului “Miluiește-mă „Femeie „Iartă-mă „Părinte

%d blogeri au apreciat: